Hlavní obsah
Článek

Nejmladší dcera Karla Gotta (†80) Nellinka jde v malířských stopách svého otce. Ve svých osmi letech prokázala neuvěřitelný malířský talent. Znáte stejně starou holčičku, která takhle skvěle maluje?

Karel Gott nemluví ani svým dcerám do toho, čím by jednou měly být. Třeba Charlottka mu dělá radost, že se nebojí vystupovat na prknech, co znamenají svět, a Nellinka právě svým malířským talentem.

"Rozhodli jsme se, že Charlottka se teď bude věnovat tomu, co vlastně chce být, a my podle toho nasměrujeme její budoucnost a na tom by teď měla pracovat. Co se týče Nellinky, tak když začne zpívat Charlottka, v ten moment začne dělat akrobatická salta vedle, abychom si jí všimli," řekl Gott Top Staru.

Nejmladší Gottova dcera často pozoruje tatínka při malování a snaží se od něho pochytit alespoň základy. Tento obrázek namalovala mamince k narozeninám. "Ona si připravila celé malířské vybavení olejem a začala vedle mě malovat a viděl jsem, jak ji zajímá, jak barvy připravuji, jak je míchám a jak postupuji, a velmi mne potěšilo, jak ji to zajímá," dodal Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám