Hlavní obsah
Článek

Když celá aféra začínala, většina lidí asi kritikovi Karla Gotta (†80) nepokrytě fandila. Jeho spolužák a dlouholetý kamarád Milan Drobný se totiž velmi ostře pustil do Mistrovy manželky, nejslavnějšího zpěváka u nás označil za „chudáka v zlaté kleci“, jeho tvrzení měl podpořit i dlouholetý spolupracovník a příbuzný Gotta. Teď ale podle některých kritika Drobného přesáhla veškeré míry slušnosti. Hlasujte v anketě na konci článku!

Gott tehdy reagoval na slova Drobného tím, že jeho kamarád už není a že mu Ivana nerozkazuje. Označil Drobného za lháře. Později se potkali, dělali, že se neznají, nakonec se překvapivě Milan Drobný, který je sám zpěvákem, omluvil, ale velmi podivně. A bylo ticho po pěšině.

Až doteď. Drobný se už k aférce nechtěl na podzim vracet s tím, že nechce být trapný a musí už řešit úplně jiné věci. Jenže na jeho oficiálních webovkách z dob lehce předvánočních visí prapodivný text, který se jasně tváří jako adresovaný fanouškům přímo Milanem. Je v něm popsaná celá aféra z jeho pohledu znovu od začátku. Navíc přidal pár urážek.

Připomněl událost, když prý dostal vynadáno za to, že se novinářům v prosinci 2015 radostně svěřil s tím, že je Gottovi mnohem lépe. Což neměl dělat.

„Za toto jsem byl paní Gottovou pokárán, že nemám právo informovat novináře o stavu jejího manžela, že od toho je ona. Co si to ta opavská náplava vůbec dovolila? Napsal jsem jí trochu ostřejší dopis a půl roku se nedělo nic, jen od ní sdělení, že si Karel se mnou nepřeje mluvit a zvažuje i vymazání mého čísla z mobilu. To stopro nebylo z Karlovy hlavy. Znám ho 55 let,“ uvedl Drobný.

Když se vůči němu Gott ohradil, dnes již bývalý kamarád si to vysvětlil po svém. „A co se stalo? Určitě mu dala takový céres, že šel do televize a tam prohlásil, že už nejsem jeho kamarád,“ myslí si.

„Měl jsem o něj obavy a chtěl mu říci, aby nebyl v takovém vleku manželky. Protože on je hodný a lehce řiditelný a to mi vadilo, že ona mu určuje, s kým se má a s kým nemá bavit,“ přidal s tím, že mu Karel připadá jako medvídek na klíček, kterého měl v dětství.

„Použiju jedno staré přísloví, které řeknu slušně: ‚Jedna p**da proti vodě, utáhne i čtyři lodě‘,“ dodal.

Proč se k celé aféře vůbec vracel? Měl to zapotřebí znovu rozmazávat? Drobný samozřejmě nyní dělá, že text nepsal, že se o stránky stará někdo třetí a dává tam iniciativně i své vlastní věci. Proč by ale měl někdo něco takového zapotřebí, když se ho to osobně netýká?

Co říkáte na novou kritiku Drobného vůči Gottovi a jeho ženě?
Nesouhlasím s ní
18,8 %
Souhlasím s ní
75,4 %
Na začátku jsem mu fandil/a, ale teď už to je trapné a sprosté
5,8 %
Celkem hlasovalo 109340 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám