Hlavní obsah
Článek

Minulý týden se Karel Gott (†80) vrátil z Kanárských ostrovů, a jak se zdá, tak dovolená v teple přinesla své ovoce a Mistr je po zdravotních komplikacích a prodělaném zápalu plic opět ve formě.

Podle našich informací se dokonce chystá koncertovat. Ke smůle jeho věrných fanoušků se bude jednat o soukromé vystoupení, určené pro hrstku jeho známých a vyvolených. Gott by si měl stoupnout před publikum opět v Malostranské besedě, stejně jako loni v říjnu, a doprovodit by ho měla kapela jeho přítele Pavla Větrovce.

„Koncem ledna organizuje Malostranská beseda koncert Karla Gotta pro firemní akci. Již nyní se však příznivci pana Gotta mohou těšit na jeho vystoupení u nás i na Slovensku. První termíny zveřejníme na Facebooku Karla Gotta v průběhu ledna," uvedla zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. Podle jejích slov si ale i Gottovi běžní fanoušci přijdou na své. „Co se týče koncertů v Malostranské besedě, pan Gott by model těchto vystoupení rád uzavřel větším koncertem s hosty pro své fanoušky. Termíny a místa jsou v jednání.“

Nezdá se, že by Karel Gott od nynějška vystupoval jen pro prominentní publikum. Už teď držitel jednačtyřiceti Zlatých slavíků plánuje show pro široké publikum. U našich slovenských sousedů se například radují, že vystoupí v rámci čtrnáctého ročníku oblíbeného festivalu Topfest. Tento slovenský hudební svátek se uskuteční během prvního prázdninového víkendu na letišti v Piešťanech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám