Hlavní obsah
Článek

Největší hvězda udílení cen Český slavík Charlotte Ella Gottová zářila nejen díky své roztomilosti a dokonale připravené řeči, ale také díky nádherným princeznovským šatům, které zdobilo čtyřicet slavíků. "Je jich tam tolik, protože maminka má tolik let, a protože tolik Slavíků má tatínek doma," vysvětlila Charlotte.

Šaty dceři Karla Gotta (†80) na míru vytvořilo návrhářské duo Poner. Návrhář Jakub Poner prozradil, jak šaty vznikaly a také jak byly drahé. "Oslovil nás stylista Ivany a Karla a domluvili jsme se na šatech pro Charlottku. Slavíci byli náš společný nápad, který jsme dali do kupy. Jsou ručně vyrobení, jejich základ je z pravého zlata," prozradil Super.cz Jakub Poner.

A právě kvůli pravému zlatu je vysoká i jejich cena. "Slavíci vyšli na 40 tisíc, celé šaty mají hodnotu 70 tisíc. Šaty ale nevidíte naposledy. Co se s nimi bude dít, se brzy dozvíte," naznačil charitativní podtext návrhář.

Spolupráci si nemůže vynachválit. "Charlottka byla úžasná, je to hrozně vděčná modelka. Přišel jsem s vizí a byla nadšená, chtěla být malá princezna. Prodala to nádherně. Gottovi mě okouzlili, jsou to velmi pokorní lidé," dodal Poner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám