Hlavní obsah
Článek

Jestli chtěl Milan Drobný docílit usmíření s Karlem Gottem (†80), patrně měl zvolit úplně jinou formu. Zpěvák se rozhodl nejslavnějšímu Čechovi nabídnout smír, omluvit se mu za to, že o něm a o Ivaně Gottové kdy mluvil do médií kriticky, jenže ke slovům pokory přidal další věty, které na Bertramce budou patrně brát jako urážky!

„Něco se řeklo, něco napsalo. Za mnohým si stojím… Již se v tom nebudu patlat. Považoval jsem se za Karlova kamaráda a cítil jsem povinnost si o jeho soukromí pohovořit tak, jak si to vždy, již od školy, ode mne přál. Říkal, že mně věří, že mu jen nemažu med kolem huby, jak to dělají mnozí. Že má zase svůj názor, po kterém brání svoji ženu, je celkem normální, a i když jsem vše myslel vůči němu dobře, dávám nyní od tohoto problému ruce pryč. Dnes, jak vidím, by asi bývalo lepší, kdybych držel hubu. Proto, Karle, promiň. Tvůj letitý kamarád, který je stále připraven naslouchat i pomoci, kdyby bylo třeba,“ napsal v prohlášení Milan Drobný.

Jenže teď přidal další slova. „Věci, kterém jsem řekl, že mám o Tebe obavy, za tím si stojím, neboť mám oči a uši a mnohé jsem viděl i slyšel od Tvého letitého personálu i lidí blízkých z Tvého okolí, kteří mi děkovali, ale sami si netroufli prozradit okolnosti, kterým byli přítomni. Možná ale dnes je vše jinak, máš milovanou, možná i milující ženu, k čemuž Ti opravdu z celého srdce blahopřeji a jí se omlouvám,“ cituje Drobného Blesk.

Gott již před časem uvedl, že si Drobného maže z telefonu, protože se na něm a jeho ženě jen zviditelňuje. A po nové omluvě-neomluvě asi názor hned tak nezmění.

Reklama

Další články

Načítám