Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To jsou ale názorové veletoče! O kauze Karel Gott (†80) versus Milan Drobný toho už bylo napsáno tolik, že se v tom jeden začíná ztrácet. Ve stručnosti šlo o to, že Drobný nařkl Ivanu Gottovou z toho, že manžela drží ve zlaté kleci a rozhoduje o tom, s kým může mluvit. To Karla rozčílilo a kamaráda od mládí odepsal. Nedávno nám řekl, že má šokující dokumenty, které Mistra dostanou do kolen, později své vyjádření mírnil. Nakonec ale přichází s kajícnou omluvou. Hlasujte v anketě na konci článku!

„Něco se řeklo, něco napsalo. Za mnohým si stojím… Již se v tom nebudu patlat. Považoval jsem se za Karlova kamaráda a cítil jsem povinnost si o jeho soukromí pohovořit tak, jak si to vždy, již od školy, ode mne přál. Říkal, že mně věří, že mu jen nemažu med kolem huby, jak to dělají mnozí. Že má zase svůj názor, po kterém brání svoji ženu, je celkem normální, a i když jsem vše myslel vůči němu dobře, dávám nyní od tohoto problému ruce pryč,“ cituje Sedmička Drobného prohlášení.

Zpěvák toho napsal mnohem víc, například do celého problému trochu nesrozumitelně zamotal i smrt Ivety Bartošové nebo aféru Felix Slováček versus Dáda Patrasová.

„Co jsme to za lidi, když si někdo myslí, že chci schválně udělat aféru a svézt se v popularitě s Gottem a naopak, jak až hnusné věci jdou ke straně druhé… Toto nechci a ani nemám zapotřebí. Dnes, jak vidím, by asi bývalo lepší, kdybych držel hubu. Proto, Karle, promiň. Tvůj letitý kamarád, který je stále připraven naslouchat i pomoci, kdyby bylo třeba,“ dodal Milan Drobný.

Těžko říci, zda ho Karel Gott vyslyší.

Co říkáte na Drobného hozenou rukavici Gottovi?
Měli by se udobřit a být zase přáteli
87,7 %
Drobný to přehnal, Karel by ho měl dál ignorovat
12,3 %
Celkem hlasovalo 10390 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám