Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tak tohle jsou opravdu velmi silná slova, která dnes už zapomenutou kauzu mezi Karlem Gottem (†80) a Milanem Drobným (79) kvůli Ivaně Gottové (48) znovu oživují a dávají jí úplně nové grády! Když spolužák božského Karla veřejně řekl, že je jeho kamarád s manželkou chudák ve zlaté kleci (a nebyl prý sám), Gott se prudce ohradil a přerušil s ním veškeré kontakty. Jak zareaguje na jeho nejnovější slova?

S Drobným jsme hovořili kvůli tomu, že se v neděli potkal s Gottem na udílení cen Mistr zábavního umění. Ani na sebe nepromluvili, ani o sebe nezavadili pohledem.

Gott se k němu vůbec nechce znát, prý to ale není poprvé. „To už se stalo dřív dvakrát. Jednou se mnou nemluvil dva roky, než přišel na to, že jsem měl o jeho někdejších spolupracovnících pravdu. Dělali mu největší sviňárny. Nechtěl tomu věřit, ale já to odkryl. Tehdy pak přišel, že na to kašleme a jedeme dál,“ vzpomíná Drobný.

Ten prý nedávno Gotta požádal o schůzku kvůli záležitostem, jež nechtěl specifikovat, ale mají se týkat i Ivany Gottové.

„Chtěl jsem se s ním sejít kvůli určitým věcem, nad kterými bude žasnout, ale k tomu nedošlo. Odepsal mě,“ krčí rameny.

„Přál jsem si ukázat mu určité dokumenty. Jsou to vážné věci a nejde jen o ni (Ivanu Gottovou – pozn. red.). Pak bude Karel koukat,“ dodal Drobný, jenž sice neprozradil žádné další podrobnosti, čeho by se měly písemnosti týkat, ale doufá, že i díky nim se potřetí nakonec s Karlem Gottem usmíří.

Reklama

Další články

Načítám