Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je zpátky a v plné síle! Na tom se shodují všichni, kdo měli to štěstí a mohli se osobně zúčastnit přísně střeženého návratového vystoupení Karla Gotta (†80) po roční pauze kvůli léčbě rakoviny. I Mistr, jenž na místo dorazil s neobvyklými brýlemi na očích, se sám svěřil se svými pocity a ukázal, jaká atmosféra na místě byla!

„Moji milí příznivci, protože jsem plný nádherných dojmů z včerejšího komorního koncertu v Malostranské besedě, nedá mi to nepodělit se o ně s vámi,“ nechal na své oficiální sociální síti uveřejnit Gott.

„Představoval jsem si, že malý komorní koncert bude mým tichým návratem na pódia. Přesně to se včera večer stalo. Nádherná atmosféra Malostranské besedy mě doslova uchvátila a zalila nepopsatelnou energií. Těším se, že brzy ji na vás přenesu i já. Váš Karel Gott,“ dodal.

Z jeho výkonu byli nadšení i hosté. „Byla jsem dojatá, byl to krásný večer. Karel byl neuvěřitelný. Zpívalo mu to, vtipkoval, povídal si s publikem, které si to užívalo. A hlavně si to užil i Karel,“ prozradila Super.cz Ilona Csáková.

„I když to pro něj bylo důležité, tak také i náročné, nedal na sobě nic znát. Má můj obdiv a úctu a vážím si toho, že si mě pozval jako hosta,“ dodala zpěvačka, jež si na včerejším koncertě jako duet s Karlem zapěla jeho starší song Pláč, který v originále kdysi zpíval Roy Orbison. Objeví se na jejím novém cédéčku.

Koncert byl uzavřený, nesměli na něj novináři a dovnitř se dostalo jen pár vyvolených. Božský Karel ale chystá brzy další, tentokrát už skutečně veřejná vystoupení.

Reklama

Další články

Načítám