Hlavní obsah
Článek

Skandál nabírá na obrátkách! Jak Super.cz již informoval, Karel Gott (†80) se chce soudit s autorem nové fotografické knihy o sobě Na cestách se slavíkem. Nelíbí se mu tam hlavně fotka, jak si před fanynkami rozepíná poklopec, a prý také předmluva od prezidenta Miloše Zemana. Super.cz získal řadu snímků z Gottem nenáviděné publikace. Ukazují, že měla být oslavou velikosti zpěváka. Mrkněte na fotky!

„Už jsem to několikrát opakoval a stojím si za tím: Karla Gotta si nesmírně vážím, kniha je vůči němu naprosto pozitivní, není tam nic špatného. Mrzí mě, jestli si třeba pod vlivem někoho jiného utvořil názor, že je to jinak. Vždy o focení věděl, často jsme fotografie konzultovali a léta je využíval ke své propagaci. Nikdy bych neuveřejnil žádnou fotku, která by mu byla proti srsti. Celé to teď nechápu,“ říká smutně autor knihy Jiří Krušina. O žádném narušení soukromí prý nemůže být ani řeč.

Fotograf a novinář pevně doufá, že opravdu nebude za celou Mistrovu kariéru pravděpodobně tím prvním, koho by Karel Gott žaloval. A že by k tomu měl kolikrát důvod, ublížilo mu hodně parazitů! Přesto vždy ctil zásadu, že nebude svou aktivitou „rozmazávat bahno“.

Krušina se však za někoho, kdo by zneužil někdejší zpěvákovy přízně, nepovažuje a je nemile překvapen tím, že by milý dárek k narozeninám měl být příčinou soudního sporu.

„Volal mi a v naprosto korektním rozhovoru mi řekl, že se mu nelíbí ta fotografie. Mluvili jsme o tom, nakonec jsme se slušně rozloučili s tím, že si to ještě rozmyslí. Proto mě celé to haló kolem knihy nyní překvapuje,“ dodal autor.

Křest se musel obejít bez předem domluvených známých tváří, všechny se lekly zpěvákovy nevole a raději nedorazily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám