Hlavní obsah
Článek

Je viditelně v pohodě a dobrém rozmaru, nešetří vtipy a úsměvy. Zpěvák Karel Gott (†80) má formu. Přesvědčil o tom početnou obec diváků v areálu výcvikového centra organizace Helppes při promoci patnácti nových absolventů Helppsí akademie – nově vycvičených asistenčních, signálních a vodících psů.

„To je skvělé, že se tu sešlo tolik lidí při předávání těchto čtyřnohých přátel člověka těm, kteří to potřebují. Je to velice záslužná činnost a já jsem rád, že tu už poněkolikáté mohu být a přijdu určitě i příště,“ uvedl zpěvák, který současně pozval skoro tisícovku přihlížejících k sobě na Bertramku.

„Počasí nám navíc přeje, tak se po programu seberme a pojďme,“ doplnil s úsměvem. Zatímco lidé aplaudovali, na čelech početné ochranky bezesporu vyvstal studený pot. Když ale partička svalovců pochopila, že jde o vtip asi jí spadl kámen ze srdce a opět plnila svou povinnost. Nepustit ke Gottovi nikoho blíž, než na dva metry.

Zpěvák ovšem nepřišel jen pozdravit diváky, ale zazpíval i tři písničky a pak předal jednoho z nově vycvičených psů dvojici brášků, kterým bude pomáhat. „Přeji všem hodně štěstí, klukům i psu Hektorovi, aby jim to klapalo a všichni byli spokojeni,“ dodal.

Podobně aktivně si počínal i Meky Žbirka. I on předal vodícího psa, zazpíval a popřál veřejně prospěšné organizaci hodně učenlivých a přátelských psích studentů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám