Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) se včera zúčastnil tiskové konference k připravovanému muzikálu s jeho hity Čas růží, který napsal Sagvan Tofi (59), kde mimo jiné uvedl, že se v obsazení neobjeví. Nabídla se ale otázka, zda si v něm nezahraje jeho žena, která již v minulosti prokázala muzikálové a vůbec pěvecké ambice. Ivana Gottová (48) před dvěma roky účinkovala v muzikálu Přízrak Londýna a sama říkala, že byl vždy její sen si v muzikálu zahrát.

V Času růží ale nebude. "O tom jsme vůbec neuvažovali," řekl Super.cz Gott na zmíněné tiskové konferenci k muzikálu.

Gott se pak zapojí následovně: Nejen že bude supervizorem, ale maluje také obraz, který bude mít důležitou roli. "Bude to dívka, žena, která bude mít hlavní roli. Obraz bude mít svůj příběh," nastínil Gott.

A prozradil také, čím českou legendu přesvědčil, nabídek na muzikál s jeho písněmi Gott v minulosti dostal od různých tvůrců několik. "Přišel k nám, chtěl jsem scénář. Na to mi řekl, že ho nemá a že mi to celé převypráví. Začal hrát každou postavu, udělal tam takový divadlo u nás v kuchyni. Holčičky měly premiéru z první řady v přímém přenosu," dodal Gott.

Reklama

Další články

Načítám