Hlavní obsah
Článek

Není se čemu divit, že se Gottovi brání a přes svou tiskovou mluvčí uvádí vše na pravou míru. Jak Super.cz již informoval, zpěvák Milan Drobný uvedl, že mu Ivana Gottová v prosinci volala a vzkázala, že si ho s Karlem Gottem (†80) mažou z telefonu. Tvrdí, že manželka Slavíku ničí letitá přátelství a že ho má pod pantoflem. Co mu Gott s chotí vzkázal?

Manželé jednoduše tvrdí, že nemluví pravdu. „Paní Gottová si s panem Drobným v žádném případě netelefonovala a tudíž na něj nemohla ani křičet, jak zcela lživě a urážlivě uvádí pan Drobný v médiích. Paní Ivana Gottová panu Drobnému, a to na žádost pana Karla Gotta, poslala pouze jednu jedinou sms zprávu, a to v polovině prosince loňského roku, kdy byl pan Gott na počátku onkologické léčby. A to z toho důvodu, že panu Gottovi vadilo, že pan Drobný vynesl do médií informace z jejich soukromého telefonickému rozhovoru,“ vyjádřila se mluvčí zpěváka Aneta Stolzová.

Prý je na pováženou, proč Drobný pouští do éteru zprávy o komunikaci s Ivanou Gottovou (48) osm měsíců po události, avšak to je patrně z toho důvodu, že v poslední době média začala řešit, že i známí Karla Gotta, když mu zavolají, musí přes filtr ve formě jeho manželky. A proto se po dotazu patrně vyjádřil i Drobný.

Ten tvrdí, že novinářům pouze řekl, že s dlouholetým kamarádem mluvil a že měl radost, jak zněl energicky i přes léčbu nemoci, Gottová údajně podle něj měla reagovat podrážděně tak, že na informování o něm má exkluzivitu.

„Nejdřív mi tehdy volal Karel a vyčítal mi věc, kterou mi novináři vložili do úst o tom, ať za ním nechodím s harémem. Vysvětloval jsem mu, že to nebyla má slova. Asi stála vedle něj, tak byl nepříjemný. Za chvíli zatelefonovala i Ivana Gottová a řekla mi, že když podávám informace, tak si mě mažou z mobilu,“ uvedl k tomu už dříve Drobný.

„Po tom všem, čím si pan Gott v posledních měsících prošel, má plné právo na to vypnout si občas telefon nebo zvonění. A pokud pan Gott uzná za vhodné, na zmeškaná volání, dle svého uvážení, telefonuje svým kolegům nebo přátelům zpět,“ dodává Aneta Stolzová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám