Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz informoval, proti manželce Karla Gotta (†80) se ozval dlouholetý kamarád zpěváka Milan Drobný. Říká, že Mistr je kvůli soužití s Ivanou Gottovou (48) prý chudák žijící ve zlaté kleci, jemuž chce jeho choť překazit letitá přátelství. Proti tomu se Gottovi ústy své mluvčí ohradili, uvedli, že si kolega Karla vymýšlí (ten si trvá na svém), Drobný ale není prý zdaleka sám, kdo si to myslí!

Protože jde o ženu Karla Gotta, vůči němuž má národ skoro až nábožnou úctu, navíc nedávno prodělal léčbu rakoviny, většina lidí výtky vůči Ivaně vyřkne jen pod příslibem přísné anonymity a ani na mučidlech by svá slova nepotvrdila.

Že ale Ivana rozhoduje o tom, s kým bude „božský Kája“ mluvit, potvrdili například i Jitka Zelenková nebo Karel Štědrý. A Drobný teď přidal ještě další jméno, které o Ivaně Gottové ví možná víc, než by jí bylo příjemné.

„Ona mi samozřejmě volala, i když teď tvrdí, že ne. Je pravda, že nekřičela, jak někde zaznělo, ale to já neříkal. Příjemná nebyla a mluvila o tom, že si mě mažou z telefonu. Ale co jiného má říkat, než že to tak nebylo? Nemám důvod si vymýšlet. Teď mi mimochodem volal Karlův bývalý řidič Olda a prohlásil: ‚Klobouk dolů, že jsi to konečně pojmenoval. Kdybych já měl napsat, co jsem za tu dobu zažil, jak s ním jedná, tak by to bylo na ságu,‘ “ cituje údajná slova bývalého Gottova šoféra zpěvák Drobný.

Super.cz Oldu Havránka, který už také nějakou dobu nepatří do Gottova dlouholetého týmu (u něj ale půjde spíš o zdravotní důvody) kontaktoval. Jak jsme očekávali, slova Drobného nechtěl potvrdit.

„Žiju se sestřenicí Karla, nechci mít problémy. O Karlovi opravdu nechci mluvit, nebudu ho nijak komentovat. Milanu Drobnému jsem volal, ale mluvil jsem všeobecně, možná si to špatně vyložil, pokud si to nevymyslel,“ vysvětloval nám opatrně Olda Havránek.

Ten kdyby jednou skutečně začal mluvit (v něm má ale Slavík jistotu, že nikdy nebude), vydá to na sebrané spisy. Jezdili spolu přes čtyřicet let, znají se snad lépe, než je znají jejich vlastní ženy, a vědí na sebe všechno. Gott si vždy vychvaloval jeho diskrétnost a evidentně se na ni může spolehnout nadále, i co se týče toho, co Olda zažil s jeho manželkou Ivanou.

Reklama

Další články

Načítám