Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Minulý rok na podzim, když Karel Gott (†80) podstupoval chemoterapii, byla téměř každý den u jeho lůžka, teď ale jako by pro ni tatínek neexistoval! Vypadá to alespoň podle toho, že i když se téměř podruhé narodil, oslavy jeho nedávných narozek se Dominika nezúčastnila, stejně jako mladší Lucie. Co se proboha stalo?

Dominika (43) se loni vrátila do Čech, Karel jí platil nájem, pomohl sehnat práci a byl jí oporou. Oplatila mu to v nejhorších chvílích svou péčí. Jenže teď podle některých zpráv spolu už tři měsíce prakticky nemluví.

Žena se totiž vrátila do Finska ke svému příteli, od něhož utekla kvůli jeho psychickým problémům, a i vztahy s otcem jako by ochladly. Zlé jazyky tvrdí, že je to kvůli vztahům s macechou Ivanou Gottovou, informace nejde ale nijak ověřit.

Vztahy mezi otcem a dcerou měly zamrznout kolem Nového roku. Tehdy Slavík přepisoval majetek na manželku a Dominiku prý žádal, aby veřejně nekomentovala situaci v rodině. Ta si sice neodpustila reakci, ale otce s jeho ženou podržela, když řekla, že se mají rádi a převod majetku je logický krok. Přesto se mezi nimi pravděpodobně v té době něco stalo. „Skoro mi z Finska nevolá,“ svěřil se dle Nedělního Blesku smutně zpěvák.

„Vzhledem k tomu, že jsou dcery Dominika a Lucie v zahraničí, oslavy se nezúčastnily,“ vysvětlovala teď mluvčí Gotta, proč ani jeden ze starších potomků slavnému tátovi nepřišel blahopřát. A Dominika přitom doteď snad nikdy nechyběla. Tady se dost možná bohužel něco nepěkného přihodilo…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám