Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) vyrazila v neděli se svým synem Saintem (6) na zápas losangeleských Rams, od fanoušků amerického fotbalu se ale nedočkala vřelého přijetí. Když se objevila na obrazovce, diváci ji vybučeli.

Kamery nejprve zabraly zpěváka Johna Legenda, který dorazil se čtyřletým synem Milesem, poté se přesunuly na Kim. Z řad diváků se ozvalo bučení, televizní hvězda si ovšem udržela „poker face“, částečně schovanou za obřími slunečními brýlemi, usmála se, poslala vzdušný polibek a na bučení nijak nereagovala.

Kim vynesla legíny a sportovní top značky Balenciaga, ve kterých krásně vynikly její křivky. I na sportovní události musela být za módní hvězdu.

Není jasné, proč sportovním příznivcům vadila na zápase přítomnost Kim, bučení a pískotu se většinou dočká její odloučený manžel Kanye West (46). Toho takhle vypískali v únoru na Super Bowlu, kam vyvedl nejstarší dceru North.

Tehdy fanoušky nakrknul tím, jak se veřejně pouštěl do Kim, která podala žádost o rozvod. Od té doby haní nejen svou ex a její rodinu, ale nově se pouští i do kritiků své poslední módní kolekce nebo do Židů. Jeho antisemitistické projevy zkritizovala už řada osobností a Instagram s Twitterem za to rappera zabanovaly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám