Hlavní obsah
Článek

Pouze necelý půlrok spolu strávili rapper a módní guru Kanye West (46) a o dvě dekády mladší modelka Chaney Jones. Dvojice šla od sebe jen měsíc poté, co se Chaney pochlubila tetováním na zápěstí věnovaném Kanyemu.

Ke krachu vztahu prý došlo krátce po jejich společném pobytu v Japonsku. A rozchod to evidentně nebyl v přátelském duchu, jelikož Chaney si smazala Kanyeho fotky z Instagramu a vzájemně se přestali sledovat. Rapper byl totiž před pár dny fotografy přistižen na rande s neznámou ženou, spekuluje se o influencerce Monice Corgan. Společně vyrazili do kina na film Top Gun: Maverick.

Kráska, jež je téměř dokonalou kopií umělcovy bývalé manželky Kim Kardashian, se přitom ještě minulý měsíc chlubila vytetovaným „Ye“ a zápěstí, což je Kanyeho nové oficiálně používané jméno.

Kanyemu tak po rozvodu s Kim nevyšel další vztah, s herečkou Julií Fox mu to vydrželo dokonce jen něco přes měsíc. Podle Westova kolegy z branže Voryho (24), který s ním spolupracoval na posledním albu Donda, si dá Kanye rok pauzu od hudby. Bojuje teď prý se svými vlastními 's*ačkami' v hlavě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám