Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanye West (46) se nejprve snažil veřejně svou brzy již exmanželku Kim Kardashian (43) získat zpět, ale jakmile viděl, že už není cesty zpět, začal do své bývalé rýpat kvůli každému jejímu kroku.

Naposledy se vyjádřil k tomu, že jejich dcera North natáčí videa na TikToku proti jeho vůli, na což už Kim zareagovala vyjádřením na svém profilu na Instagramu, kde ji sleduje 284 milionů lidí.

„Kanyeho neustále útoky na mou osobu v rozhovorech i na sociálních médiích jsou mnohem bolestivější než jakékoliv video, které North natočí na Tik Tok. Jako rodič a hlavní pečovatel o naše děti, dělám to nejlepší, abych naši dceru ochránila a zároveň jí dopřála možnost se kreativně realizovat s dospělým dohledem, protože ji to dělá šťastnou,“ uvedla Kardashian.

„Rozvod je sám o sobě pro naše děti složitý a Kanyeho posedlost snahou kontrolovat a manipulovat naši situaci negativním směrem a veřejně, přináší jen další bolest pro všechny,“ napsala již evidentně rozčílená Kim. „Od začátku jsem nechtěla nic jiného, než vytvořit zdravou a fungující společnou péči, protože to je to nejlepší pro naše děti. Jsem smutná z toho, že Kanye tuto možnost každým svým krokem znemožňuje.“

Ač Kim Kardashian žila téměř veřejný život skrze reality show o její rodině, některé věci chce řešit v soukromí. „Přála bych si, abychom veškeré věci ohledně našich dětí řešili soukromě a doufám, že konečně odpoví třetímu právnímu zástupci, kterého má za poslední rok, abychom dořešili veškeré problémy v přátelském duchu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám