Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) a Pete Davidson (30) tvoří nový hvězdný pár a lásku už dávají na odiv i na veřejnosti. Vodí se za ruce, chichotají se spolu jako náctiletí, a komik dokonce předvedl modřinku na krku, která vypadala jako cucflek.

Dvojice vyrazila na večeři do luxusní italské restaurace v Santa Monice a fotografové je okamžitě obklopili.

O románku se začalo spekulovat krátce poté, co Kim vystoupila v Saturday Night Live Show, kde se Pete objevuje pravidelně. Vztah nepřímo potvrdili až minulý týden, kdy vyrazili ruku v ruce na nákup.

Pro proslulého hollywoodského proutníka je Kim opravdu úlovek. Je ale známý tím, že slavné partnerky dost střídá, tak uvidíme, jak dlouho mu vydrží tahle známost.

A co na to Kanye West (46), s nímž Kim řeší rozvod? Ten zpívá úplně jinou písničku. „Je čas během Díkůvzdání obnovit rodinu,“ nechal se slyšet při návštěvě losangeleského útulku pro bezdomovce.

„Dnes ráno jsem se probudil a uvědomil si, jaké je to požehnání, že se můžu probudit, zacvičit si a jet domů za svou manželkou a dětmi. Slyšeli jste dobře, řekl jsem manželkou a dětmi a chci, aby se všichni modlili za naši rodinu. Děláme chyby. I já jsem chyboval. Veřejně jsem se jako manžel choval nepřijatelně, ale jsem tu, abych to napravil,“ kál se.

Není jasné, jestli Kanyeho minuly zprávy o jeho ženě a jejím milostném životě, nebo se je jednoduše rozhodl ignorovat, ale Kim tedy rozhodně nevypadá, že by s ním toužila něco slepovat.

S Westem má Kardashian čtyři děti a rozchod vyšel najevo v první polovině tohoto roku. Předcházely mu rapperovy šokující projevy a výlevy na Twitteru, kde mimo jiné pozurážel svou manželku i její rodinu. Už půl roku předtím, než vyšel rozchod najevo, navíc žili prakticky odloučeně, údajně kvůli práci se West zdržoval převážně na ranči ve Wyomingu.

Reklama

Další články

Načítám