Hlavní obsah
Článek

Kanye West (46) vyrazil o víkendu na basket s půvabným doprovodem. Jde o teprve dvaadvacetiletou modelku, která si říká Vinetria, a podle zdrojů Page Six se s ní rapper vídá už nějakou dobu.

Přitom ještě před týdnem se v jednom z rozhovorů nechal slyšet, že doufá, že to s odloučenou manželkou Kim Kardashian (43) ještě dají dohromady. Jejich rozchod vyšel najevo v první polovině roku s tím, že se rozvádějí.

„Ještě jsem ani neviděl žádné papíry, rozhodně nejsme rozvedení,“ uvedl West v podcastu Drink Champs. „Není to vtip. Naše děti chtějí, aby jejich rodiče zůstali spolu. Já chci, abychom zůstali spolu,“ dodal.

O týden později to ale vypadá, jako by změnil názor. Paradoxně Vinetrii viděli s rapperem i minulý měsíc v Miami, kde dával rozhovor pro Drink Champs, v němž mluvil o Kim. Modelka také sdílela na sociálních sítích videa z Kanyeho nedělní mše.

Krátce po rozchodu s Kim Kanye vyrazil do Francie s modelkou Irinou Shayk. Ubytovali se dle zdrojů spolu v hotelu, ale podle všeho se vídali jen několik měsíců. West kromě zmiňovaného interview o svých vztazích zarytě mlčí.

Minulý týden také vyšlo najevo, že se Kim vídá s komikem Petem Davidsonem. Zachytili je, jak se drží za ruce na horské dráze. O pár dní později si spolu znovu vyšli na večeři. Pochopitelně se spekuluje, že spolu randí, i když zdroje z jejich okolí tvrdí, že jsou pouze přáteli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám