Hlavní obsah
Článek

Je s podivem, že s Kanyem Westem (46) ještě někdo dělá rozhovory, ale ten poslední, který poskytl pro Apple Music Beats, nedopadl výjimečně úplně nejhůř. Manžel Kim Kardashian (43), který se chystá vydat nové album, se rozpovídal na řadu témat. Jedním z nich byla i jeho závislost na sexu.

„Playboy byl vždycky mým únikem k závislosti na pornografii. Táta nechal někde ležet časopis, když mi bylo pět, a dost mě to ovlivnilo. Ovlivnilo to vlastně téměř všechna rozhodnutí, která jsem v životě udělal,“ přiznal, jak jeho závislost začala.

„Myslím, že když je někdo závislý jako já, je to stejné jako s drogami. Řada mých známých se utopila v drogách, já se utopil v závislosti na sexu.“

Později se ještě rozmluvil o tom, že je také závislý na inspiraci, kreativní tvorbě a práci. Kanye nejednou přiznal, že patří k workoholikům, kteří zkrátka nikdy nezpomalí.

West nikdy neužíval tvrdé drogy, ale v minulosti si vypěstoval návyk na léky na bolest. „Prodělal jsem operaci a užíval nějaké léky. I když bolest odezněla, pořád jsem je bral. Proto vím, že sex je stejně silná droga jako opiáty nebo heroin,“ doplnil s tím, že v současné době je na tom mentálně dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám