Hlavní obsah
Článek

Robbie Williams (50) & Ayda Field Williams (39)

Manželé Williamsovi mají společně dceru Teddy a syna Charlieho. Loni v září oznámili narození jejich třetího potomka, Colette (Coco) Josephine Williams jim odnosila náhradní matka.

Kim se podařilo odnosit svému manželovi dvě děti, dceru North a syna Sainta. Třetí dítě, dcerku Chicago jim odnosila náhradní matka. A nedávno se jim stejným způsobem narodil další syn.

Nicole Kidman (56) & Keith Urban (51)

Nicole svému muži porodila dceru Sunday Rose v roce 2008 a manželé poté využili náhradní matku, která jim porodila v roce 2010 druhou dceru Faith Margaret.

Sarah Jessica Parker (59) & Matthew Broderick (57)

James Wilkie Broderick se páru narodil v roce 2002 a o 7 let později jim na svět přivedla dvojčata (holčičky) náhradní matka.

Jimmy Fallon (44) & Nancy Juvonen (51)

Pět let se snažili o dítě přirozenou cestou, až nakonec zvolili náhradní matku a to dokonce dvakrát. Dočkali se dvou krásných holčiček.

Katey Sagal (65) & Kurt Sutter (58)

Peggy Bundová ze seriálu Ženatý se závazky měla s prvním manželem dvě děti, a protože chtěla děti i se současným manželem, zvolili cestu náhradní matky. Dcera Esme se narodila, když bylo Katey 52 let.

Angela Bassett (60) & Courtney B Vance (59)

Pár se spolu snažil mít dítě mnoho let a zkoušeli i umělé oplodnění, bohužel nic nevycházelo, a tak jim jejich dvojčata porodila náhradní matka. Mají syna Slatera a dceru Bronwyn.

Gabriele Union (46) & Dwyane Wade (37)

Do vztahu si Dwayne přivedl své tři děti, kterým se Gabriele stala nevlastní matkou. Chtěli i společné dítě a po sérii potratů zvolili možnost náhradní matky, která jim porodila dceru Kaaviu James Union Wade.

Ellen Pompeo (49) & Chris Ivery (52)

Manželům se přírodní cestou podařilo počít jejich první dceru a druhou jim odnosila náhradní matka. V roce 2016 se jim narodil ještě syn. U něj se neví, zda znovu využili náhradní matku.

Dennis Quaid (65) & Kimberly Buffington (47)

První dítě měl Dennis už v manželství s Meg Ryan. Další děti si pořídil až s třetí manželkou Kimberly. Dvojčata jim na svět přivedla náhradní matka.

Elizabeth Banks (45) & Max Handelman (46)

Manželé mají dva syny, jeden se narodil v roce 2011 a druhý v roce 2012. Oba jim odnosily náhradní matky.

Reklama

Další články

Načítám