Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) si vyšla na nákupy v New Yorku s dcerkou North (5) a opravdu ji nebylo možné přehlédnout. Oblékla totiž latexovou kombinézu, která těsně obtahovala její pověstné křivky.

Zatímco Kim se bavila s dcerkou, její manžel Kanye West (46) opět plnil titulky novin poté, co sdílel selfie s čepicí s nápisem Make America Great Again podporující prezidentskou kampaň Donalda Trumpa. „Toto reprezentuje Ameriku jako celek. Už nebudeme zadávat externí zakázky do jiných zemí,“ napsal kontroverzní hudebník k fotce, ať už tím myslel cokoliv. Ve stejné čapce také vystoupil během Saturday Night Life show.

Není to poprvé co West rozlítil veřejnost kvůli svým politickým postojům, ke kterým se rád vyjadřuje veřejně. V první polovině roku se stal terčem kritiky a posměchu za svůj výrok v rozhovoru pro TMZ o tom, že "otroctví bylo svobodnou volbou".

Na rozdíl od své manželky, která slaví úspěch jako podnikatelka i jako diplomatka, kdy několikrát navštívila Bílý dům a zasloužila se o propuštění vězenkyně Chris Young, prožívá Kanye spíš jedno z horších období. Kontroverzní umělec často bojuje s nepochopením ostatních a také s bipolární poruchou, která se často podepisuje na jeho výrocích a jednání. Snad se mu brzy opět uleví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám