Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) nedávno navštívila amerického prezidenta Donalda Trumpa, u kterého lobovala za propuštění vězenkyně Alice Johnson (63). Seniorka, která byla odsouzená za pašování drog, byla skutečně ve středu propuštěna na svobodu. Dojemný moment jejího propuštění a shledání s rodinou zachytila americká média.

Kim si tak může odškrtnout první úspěch na poli politiky. Při diplomatických jednáních s muži jí to jde evidentně skvěle a možná už tak trochu trénuje na post první dámy. Pokud si totiž dobře vzpomínáme, byl to v roce 2015 právě její manžel Kanye West (46), kdo během předávání cen MTV Video Music Awards hrozil, že bude při příštích prezidentských volbách kandidovat.

Kanye se sice před svým výrokem trochu zkouřil marihuanou, ale u něj člověk nikdy neví, čeho všeho je schopen. Naposledy, když přestal brát léky na psychické potíže, prohlásil, že otroci dříve měli možnost být otroky. Jeho výrok se nesešel ve světě příliš s porozuměním, a tak si nejsme úplně jisti, jak moc by jeho prezidentská kampaň byla úspěšná. Kim Kardashian by každopádně jako první dáma vypadala skvěle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám