Hlavní obsah
Článek

Je tím vyhlášená. Televizní diva s 'nejmocnějším pozadím' šoubyznysu nepije. Je tomu tak, Kim Kardashian (43) se ohnivé vodě nevyhýbá z důvodu, že by jí snad alkohol způsoboval nějaké problémy. Abstinuje, protože nesnáší jeho chuť, a tak trochu i účinky. Vždycky to tak měla.

Jenže miliony jejích fanoušků na sociálních sítích ji najednou mohli spatřit právě v naprosto pro Kim nezvyklé situaci: na Bahamách, kde tento víkend slaví s manželem, rapperem Kanye Westem (46), jeho blížící se čtyřicátiny, poskakuje Kim v bikinách od Chanela a hází do sebe panáky tequily.

Ale ne! Kdepak. Samozřejmě, že nehodila za hlavu svoji averzi k pití. Kim je bohatá a v mediálním prostoru oslavovaná holka právě proto, že je profesionálka. Ze dna televizních zábavy právě ona dokázala vytvořit extrémně výkonnou mašinu na peníze. Dost velká skupina jejích fanoušků je téměř posedlá vším, co klan Kardashianových (Kim a její sestry) v online prostoru nabídne ze svého soukromí. Této masové závislosti samozřejmě rády využívají výrobci šatů, šperků, automobilů..., čehokoliv. Tak proč ne producenti alkoholu?

A že jejich tovar tak nevěrohodně propaguje zanícená abstinentka? Irelevantní! Natož když tahle značka tequily patří manželu Cindy Crawford (58) Rande Gerberovi a Georgi Clooneymu (62), hollywoodskému lamači srdcí, jemuž se zrovna narodila vysněná dvojčátka.

Reklama

Další články

Načítám