Hlavní obsah
Článek

Sebevědomí má Amber Rose (40) na rozdávání, přestože její postava má do dokonalosti daleko. Kyprá modelka se přesto může pochlubit poměry s vlivnými muži.

Američanka s postavou ve tvaru přesýpacích hodin vyrazila za teplem na Havaj, kde chytala bronz na své plnoštíhlé tělo. Amber se na dovolené předvedla s čerstvě odbarvenými kraťounkými vlasy, což ještě zvýraznilo její nestandardní tělesné parametry.

Slavná samice v bikinách vystavila svůj tělesný blahobyt. Amber Rose si zakládá na mohutné zadnici, již se snaží zpevňovat cvičením. Celulitidě se ovšem ubránit nedokáže. Plus size modelka přesto statné sedací partie vnímá jako velkou přednost, jimiž by ráda zastínila i Kim Kardashian (43). To, že měl obě tvarované ženy v posteli Kanye West (46), určitě nebude náhoda.

Amber se nejspíš na titulce Sports Illustrated jen tak neobjeví, už teď se ale může pochlubit slušnými úspěchy. Kromě současného manžela Kim Kardashian se sblížila s neméně slavným rapperem Wizem Khalifou, s nímž má tříletého syna Sebastiana. K jejím milencům patřili také Eddie Murphy či Drake. V současné době dělá macaté modelce společnost Val Chmerkovskiy, s jehož bratrem Maksimem loni tančila v televizní show Dancing with the Stars.

Reklama

Další články

Načítám