Hlavní obsah
Článek

Ještě nedávno byla péče Kim Kardashian (43) o jejího manžela Kanyeho Westa (46) po psychickém kolapsu vyzdvihována do nebes a teď má být všechno jinak? Zahraniční média přišla s informací, že se televizní a mediální hvězda cítí v manželství s rapperem spoutaná a že se chce rozvést.

Kardashian se vyhýbá veškerému společenskému dění od jejího ozbrojeného přepadení ze začátku října v Paříži, po kterém utrpěla silný šok a trápily ji stavy úzkosti a strachu nejen o sebe, ale i o děti. Velkou oporu našla v manželovi, jenže ani ten obrovský nápor nevydržel a 22. listopadu musel být po celkovém vyčerpání organismu navíc spojeného s depresemi hospitalizován. V nemocnici nad ním prý celé dny bděla právě Kim, která manželovi pomáhala i s krmením.

Podle nejnovějších informací UsWeekly a jeho zdroje ale Kardashian přestala být v manželství spokojená a chce se s Westem rozvést, až nastane správný čas. Údajně už také zařizuje některé náležitosti kvůli získání obou dětí do vlastní péče. Některá média zároveň zmiňují, že manželé spolu prý už ani nebydlí v jejich sídle v Bel.Air. West má mít v Los Angeles pronajatou jinou nemovitost.

„Kim rozhodně chce rozvod a ví, že už za Kanyeho nechce být nadále vdaná. Jenže to načasování je strašné, takže bude ještě chvilku trvat, než může cokoli dál udělat. Ona se o něj stará a cítí, že je její pomoc zapotřebí, ale chvílemi se cítí svázaná.“ tvrdí zdroj.

Pokud by se spekulace opravdu potvrdily, pro Kim by to znamenalo třetí nevydařené manželství. V minulosti byla již provdaná za producenta Damona Thomase a basketbalistu Krise Humphriese, s nímž požádala o rozvod po 72 dnech manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám