Hlavní obsah
Článek

Mezi televizními diváky by se našel jen málokdo, komu by nic neříkal kultovní sitkom Roseanne o obézní matce, která má svou domácnost pevně pod kontrolou. Jeho hlavní hvězda se v posledních letech neuvěřitelně proměnila.

Snad nejslavnější televizní boubelka, jejíž jméno se stalo synonymem kypré ženskosti, seriál natáčela devět let, během nichž si musela uchovat své tvary. Nadváha ovšem Roseanne Barr začala komplikovat život, a herečka se tak rozhodla, že nechce být navždy spojována se svou nejvýraznější rolí.

V roce 1997 měla premiéru poslední epizoda rodinného sitkomu, po níž Roseanne zapracovala na své váze. Po redukci hmotnosti sice nabídek z Hollywoodu ubylo, ale herečka se začala angažovat v politice. V roce 2012 dokonce kandidovala na post prezidenta USA.

Když Roseanne zavítala do televizní show Jimmyho Kimmela, moderátor se pochopitelně nemohl vyhnout výroku rappera Kanyeho Westa (46), který hodlá kandidovat na prezidenta v roce 2020. Herečka by manželovi Kim Kardashian svůj hlas určitě nedala, protože by v politice raději viděla osobnosti, jimž jde o více než o vlastní ego.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám