Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztahy mezi Robertem Kardashianem a jeho starší sestrou Kim (43) jsou napjaté minimálně od loňského léta, kdy se Rob neúčastnil její svatby s Kanyem Westem (46). Nyní tomu ale nasadil korunu, když v neděli na svůj Instagram poslal fotografii zakrvácené herečky Rosamund Pike z filmu Zmizelá a připsal k ní nemilosrdný komentář: „Tohle je moje sestra Kim, mrcha ze Zmizelé...“

Pike přitom v dramatu ztvárňuje psychicky narušenou vražedkyni, která udělá svému muži (Ben Affleck) ze života peklo. Co tím asi chtěl básník říci?

S jediným mužem z rodinného klanu to jde z kopce od dob, kdy po rozchodu se zpěvačkou Ritou Orou začal rapidně přibývat na váze. Osmadvacetiletý mladík těžce nesl svou proměnu z pohledného sportovce v obtloustlého jedince. I přes podanou pomocnou ruku jeho matky Kris Jenner a absolvování pobytu v hubnoucím kempu se kýžené výsledky nedostavily a Rob bohužel zůstává zapšklým mužem, který téměř nevychází z domu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám