Hlavní obsah
Článek

Newyorský týden módy je v plném proudu. Zvládnout maraton přehlídek je ale letos pro  šéfredaktorku amerického Vogue Annu Wintour (65) náročnější než jindy. Má totiž ‚kliku‘ na zasedací pořádek. Dost často bývá usazena vedle nějakého toho slavného robátka...

Velevážená madam s typickým mikádem a ofinou nesmí chybět v první řadě žádné velké módní show. Minulý týden obletěly svět snímky z přehlídky Kanyeho Westa (46), kde Wintour zaujala místo hned vedle Kim Kardashian (43) s North West - manželky a dcery rappera s návrhářskými ambicemi.

Rok a půl stará dívenka z pochopitelných důvodů značnou část přehlídky proplakala, což jistě znepříjemnilo umělecký požitek z dění na mole většině diváků v dosahu několika metrů. V sobotu na přehlídce Alexandra Wanga pro změnu schytala místo vedle Kimye s malou North zpěvačka Nicki Minaj (41).

To roztomilá Harper Sever (3,5) v neděli na přehlídce své maminky Victorie Beckham seděla tatínkovi na klíně velmi způsobně. Občas se ale i ona zapomněla a pro změnu cosi hledala v útrobách svého drobného nosíku.

Reklama

Další články

Načítám