Hlavní obsah
Článek

Manželka rappera Kanyeho Westa má potřebu dávat najevo, že celá jejich rodinka žije v luxusu, a nebohá dcera North tak musí sdílet i její zálibu v kožešinách, kvůli níž je Kim Kardashian (43) kritizována ochránci zvířat. Přestože ještě neoslavila druhé narozeniny, nosí kožich jako dobře zajištěná dáma.

Malá North West by si se zvířátky pochopitelně raději hrála, než by se oblékala do jejich kůže, ale na to se jí maminka při oblékání nejspíš neptala. Pro Kim je totiž pravý kožich symbolem luxusu, který by si měla dopřát každá žena z dobré rodiny bez ohledu na věk.

Díky jmění Kanyeho Westa se jeho žena nemusí při nákupech dívat na cenovky a pro svou dceru chce pochopitelně jen to nejlepší. Pokud jde ale o vztah ke zvířátkům, v rodině Kardashianových panuje velký rozkol. Zatímco Kim si z kožešiny pořídila i bikiny, její sestra Khloé zastává zcela opačný postoj a podporuje organizaci PETA.

Obě Kardashianky se v New Yorku zúčastnily prezentace kolekce obuvi, již Kanye West (46) navrhl pro známou oděvní značku. Samozvaný novodobý mesiáš tak po hudbě fušuje i do módy, což jeho ženuška velmi ocení. Boty dle jeho gusta si však může pořídit jen devět tisíc šťastlivců. Kanye své jméno totiž spojuje s exkluzivitou a nejspíš by nepřežil, kdyby jeho kecky byly vystaveny v každé výloze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám