Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pro celebritu bez příčiny to byl opravdu plodný rok. Kim Kardashian (43) si pojistila vztah s movitým rapperem Kanyem Westem sňatkem, a ona ani její sestry tak už nikdy nebudou strádat.

Mohutné pozadí Kim Kardashian si ve světových médiích vymohlo značný prostor, a zaznamenali ji tak i ti, kteří mají jiné věci na práci, než sledovat soukromý život celebrit. Majitelka sedacích partií parametrů Věstonické venuše se v šoubyznysu rozhodně neztratila.

Její snaha vyústila koncem května, kdy se stala manželkou Kanyeho Westa (46). Na svatbě, která se odehrála ve Florencii, se pochopitelně nešetřilo, a Kim si díky movitému manželovi dopřála luxus, o jakém si jiná nevěsta může nechat jen zdát. Jen účast zpěvačky Lany del Rey, která na žádost Kardashian přijela zazpívat na její rozlučku se svobodou do Paříže, přišla Kanyeho na 2,6 miliónu dolarů.

Když už byla žensky tvarovaná hvězda v Evropě, poctila svou návštěvou i Českou republiku. Prahu si totiž pro svou svatbu vybrala její stylistka a Kim s manželem byli na této veselce čestnými hosty. A nebyla by to marnivá Kardashian, aby nenavštívila Pařížskou ulici, kde se předvedla v nemožných kožených kalhotách a rozšířila zde svůj šatník.

V letošním roce své pozadí předvedla v řadě nelichotivých outfitů, v nichž narostla do rozměrů almary. Největší poprask však Kim vzbudila bez oblečení. Nejprve nahá zapózovala z profilu, což bylo nejspíš jen předehrou pro pikantní fotku, kde ukázala zezadu svou odhalenou a naolejovanou zadnici.

Skandální snímek, s nímž pochopitelně souvisí závratný honorář, se ale setkal s výsměchem a Kim se namísto sexsymbolu stala terčem internetových vtipálků i uznávaných televizních komiků. Už teď se obáváme toho, co nám Kardashian hodlá ukázat v příštím roce...

Kdo je Kim Kardashian?
Slavná celebrita celosvětového významu
1,4 %
Manželka Kanye Westa
3,5 %
Majitelka obřího pozadí
73,4 %
Sexsymbol 21. století
3,5 %
Neznám ji
18,2 %
Celkem hlasovalo 17664 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám