Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že Kanye West (46) v poslední době změnil náhled na to, co je dobré a co špatné. Zatímco Kim Kardashian (43) od něj schytala kritiku za to, jak se obléká, jeho nová manželka si neoblékla téměř nic, a to je nejspíš v pořádku.

Přemýšlíte o tom, co si vzít na sebe v létě, až budou panovat horka? Návodem by mohl být „model,“ který předvedla Bianca Censori. Ten sestává z černého čtverce na jejích prsou, kousku látky na jejím zadku a menšího kousku zakrývajícího intimní oblasti zepředu. Outfit, který připomíná spíše známé tejpy, které se používají při bolestech svalů, rozvířil mezi lidmi velkou diskusi. A podnikatelčin model z toho nevyšel zrovna nejlépe.

„Je to zvrácené a extrémně neuctivé. Nejvíc ze všech „kreativních“ záležitostí, které se dají vytvořit,“ zní jeden z názorů. „Nelíbilo se mu, že Kim ukazuje své tělo, a teď je to pro něj v pořádku,“ ozývají se další názory, které jsou adresovány právě na Kanyeho dřívější kritiku Kim Kardashian. „Je to rouhání,“ zní dokonce další hlasy odkazující na křesťanský symbol, který vznikl díky pásům na Biančině zadnici. Další lidé se obuli i do praktické stránky modelu a ptají se, jak si v takovém oblečení někdo může dojít na toaletu.

Model, který mnoho lidí skutečně šokoval, vytvořila módní návrhářka Mowalola Ogunlesi, kterou si do svého týmu vybral sám Kanye West. Je tak jasné, že mu asi příliš nevadí, jak moc nahá je v něm jeho drahá polovička. Pravděpodobné je i to, že bývalá manželka rappera Kim Kardashian si tento model na léto nejspíš neoblíbí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám