Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotografové narazili u jedné z čerpacích stanic v Los Angeles na Kanyeho Westa (46) a jeho novou ‚ženu‘ Biancu Censori. Dvojice, která se v lednu potají vzala během soukromého obřadu, který by ovšem neměl být oficiálně platný, opět vsadila především na černou, která v jejich outfitech obvykle hraje prim. Bianca ale pojala svůj outfit dost originálně.

Sedmadvacetiletá Censori byla v Kanyeho oděvní společnosti dlouholetou návrhářkou a stala se prý jeho múzou, na kterou měla žárlit už i Westova exmanželka a matka jeho čtyř dětí Kim Kardashian.

Poněkud drsnější vzezření však u Bianky podpořil i její výraz, který napovídá, že by problémového umělce možná mohla zvládnout i trochu ‚ukočírovat‘. Během tankování rapperova černého Mercedesu pár o čemsi diskutoval a Bianca se rozhodně nezdráhala na svou polovičku hodit pěkně přísný pohled.

Poté, co dvojice doplnila palivo, měla Bianca o kousek dál schůzku s neznámým mužem a své legíny, pod nimiž prosvítaly kalhotky, doplnila o podvazkový pás, což je možná další její inovativní verze nošení tohoto sexy kousku spodního prádla.

Manželé se možná budou muset ještě hodně otáčet, jelikož produkty rappera a jeho značky Yeezy byly úzce spjaty se značkou Adidas, která však loni s Westem po jeho ‚neakceptovatelných, nenávistných a nebezpečných antisemitských urážkách‘ ukončila spolupráci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám