Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme si v polovině září povídali se zpěvačkou Kamilou Nývltovou (34), že by si v případě, kdy by opět došlo k podobné situaci jako na jaře, mohla zkusit profesi cukrářky, bylo to dost prorocké. "Taky jsem o tom přemýšlela. Zpívat už nemůžu, tak začínám péct," kývala Kamila.

V době našeho rozhovoru přemýšlela, jestli se vrhnout na pečení vánočního cukroví, které doposud pekla jenom pro rodinu a známé. Protože to ale ani se svatbami, na které přes léto také pekla, nevypadá moc růžově, nebylo zbytí. Už teď na sociálních sítích svoje vosí hnízda, linecké i vanilkové rohlíčky nabízí.

"Hypotéka ani další poplatky se neptají. Takže proč ne. Neumím sedět na zadku a nerada nic nedělám. Každá příležitost cokoli dělat je pro mě dobrá. Jen musím propočítat, kolik kil jsem skutečně schopná udělat. Loni to bylo šedesát kilo jen pro ty nejbližší, což je na jednu stranu málo. Ovšem tehdy jsem u toho ještě zpívala," svěřila.

Zapojit by se měl i její přítel Pepa. "Samozřejmě by nešlo o vykrajování a zdobení lineckého, ale postaral by se o rozvoz," upřesnila Kamila, která ani v těchto pro umělce těžkých časech neztrácí úsměv na tváři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám