Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvanácti lety se rozhodla zkusit štěstí v pěvecké soutěži a zadařilo se. Kamila Nývltová (34), která slaví své 31. narozeniny, o sobě dala poprvé vědět v roce 2008 v X Factoru. Umístila se v top 5 a od té doby se naplno věnuje hudbě. Zpívá v muzikálech Kleopatra nebo Dracula a také pracuje na své kariéře sólové zpěvačky.

Poslední roky se vedle zpěvu začala také aktivně věnovat sportu. Bez běhu už nemůže být, což dokázala i během karantény při epidemii koronaviru, kdy zvládla doma na běžícím páse zdolat půlmaraton. Sportem se udržuje ve skvělé kondici a také se skvělou náladou.

A díky pravidelnému pohybu se tak nemusí stydět ukázat v plavkách. Doby, kdy měla o 15 kilo navíc jsou už dávno pryč a Nývltová se může chlubit výstavní figurou. Nutno říct, že v bikinách vypadá zpěvačka naprosto skvěle, a to ať už se opaluje doma na zahradě, nebo v milovaném Egyptě, kam letos zatím odletět nemohla. Podívejte se v naší galerii, jak to známé zpěvačce a dnešní oslavenkyni v plavkách sekne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám