Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Termín půlmaratonu, na který poctivě trénovala, nezmeškala zpěvačka Kamila Nývltová (34) ani během karantény, kdy se hromadné sportovní akce konat nemohou.Vyřešila to jednoduše. Závod na 21,1 kilometru místo na nezpevněných cestách, jak je předepsáno, uběhla aspoň doma na běžeckém páse.

"I kdybych inspirovala jen jednoho z vás, tak těch dnešních 21 kiláků, neboli půlmaraton za to stálo. Neseďte doma, procházky ani pohyb nám nikdo nezakázal. Je jedno jestli je to běh, posilování, procházka, nebo třeba práce na zahradě. Jakýkoliv pohyb je pro nás zdravý. Potlačuje smutek, deprese, pláč. Naopak vyplaví zlé myšlenky, špatnou náladu a vykouzlí nám úsměv na tváři. Mějte se rádi," vzkazuje zpěvačka.

Kamila Nývltová

Kamila je velká sportovkyně, vždy se snažila běhat každý den, se svým přítelem Pepou, který je fitness trenér pravidelně cvičí i nyní, když se oba z Prahy přestěhovali ke zpěvaččiným rodičům do Rtyně v Podkrkonoší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám