Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čeká ji velká životní příležitost. Kamila Nývltová (34) bude sólistkou velkolepého projektu dvou amerických skladatelů a už za měsíc s nimi hodlá vyrazit na evropské turné. Zpěvačka se na nabitý měsíc už těší a pilně se na koncertní šňůru připravuje.

„Je to za měsíc, kdy odjíždím do Vídně na zkoušky a pak už přelítáváme z různých měst po Evropě, teď jsem dostala noty, takže se budu učit to. Chodím na hodiny angličtiny, abych speakování trochu oživila a připravuji se. Řeší se kostýmy a šaty, a co si s sebou sbalím. Jsem trochu nervózní, budu dál od domova, ale těším se,“ prozradila Kamila, která bude zpívat s americkou orchestrální skupinou Two Steps from Hell.

S celým týmem navštíví zpěvačka Londýn, Paříž, Amsterdam a další města, a to spolu s Prahou. Vrásky si z paniky kolem virového onemocnění ale nedělá. „Snažím se o tom zatím moc nepřemýšlet, protože si vždycky říkám, že to bude tak, jak má. Asi kdyby to bylo vyloženě v ohrožení tak se to přesune, ale nemyslím si, že by se to muselo rušit,“ svěřila se Nývltová, kterou jsme potkali na narozeninovém koncertě prezidenta Muže roku.

Strach z koronaviru tak u zpěvačky zatím nehrozí. „Asi pokud by v nějakém městě byla panika, že to tam řádí, tak si myslím, že by všichni byli proti sobě, abychom tam jeli vystupovat. Doufám, že to bude v pohodě. Zásoby jsem si nedělala, ale byla jsem koupit žrádlo psovi, aby ta nebyla o hladu,“ dodala se smíchem Kamila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám