Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Kamila Nývltová (34) dostala před lety do finále talentové soutěže X Factor, zahájilo to její pěveckou kariéru, která od té doby úspěšně funguje. A přesně v té době stála její maminka Iveta Nývltová u zrodu pěvecké soutěže Česko zpívá, která má za sebou už 12. ročník.

"Tehdy to byla ještě malinká soutěž regionálního charakteru," vysvětlila Iveta. "A já tehdy zrovna končila v X Factoru. Pak jsem samozřejmě s maminkou také začala spolupracovat. Ale jako soutěžící už jsem tam nebyla, jen jsem účinkovala a stala jsem se patronkou," upřesnila Kamila.

"Teď už je to celostátní soutěž s mezinárodní účastí. Jezdí sem do Trutnova z celé republiky, Slovenska, Polska i Ruska. Loni jsme měli i soutěžící z Belgie," vypočítala Iveta s tím, že její finalisty už můžeme potkávat i na prknech, která znamenají svět.

Ostatně se s nimi potkává v muzikálech i sama Kamila. "Jsou to většinou mladší zpěváci jako Ines Ben Ahmed, která se mnou účinkuje v muzikálu Angelika anebo v Hudebním divadle v Karlíně a se kterou jsme udělaly i duet. Nebo Josef Fečo, Eva Matějovská nebo Nelly Řehořová, která je také u nás v Divadle Broadway. Jsou to holky, které mají tu dráhu nastartovanou, jsou mladé a mají všechno před sebou," míní Kamila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám