Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prakticky okamžitě, když Kamila Nývltová (34) představila veřejně svého partnera Josefa, tak se začaly ozývat pochybovači, kteří prorokovali rychlý konec vztahu muzikálové zpěvačky. Uběhlo už ale několik měsíců a Kamila a Pepa se milují čím dál víc.

„Myslím si, že je to mezi námi v pohodě. Máme se fajn a já doufám, že nám to dlouho vydrží. Když  má člověk lásku, tak je to prostě hezký,” řekla zpěvačka na oficiální dražbě originálních triček podepsaných slavnými osobnostmi v rámci charitativního projektu Jsem kým jsem. Na akci ji ale partner nedoprovodil a garde jí dělal kamarád. „Docela spolu vyrážíme ven. Já sama ale nemám v poslední době moc čas, tak sama nikam nechodím. Každopádně ho do ničeho nenutím, on si dělá svoji práci a já taky,” vysvětluje Kamila.

Předtím chodila Kamila s kolegou z muzikálu Tomášem Smičkou, se kterým byla dokonce zasnoubená. Její partner ale v kumštu nepracuje, a tak jsme se ptali, co jí vyhovuje víc. „Myslím, že mi vyhovuje, že je můj partner mimo můj obor. Můžu mu všechno říct, on mi řekne svůj názor. Určitě doma probírám svou práci, stejně tak, jako to řeším s rodinou. Není to ale nic podstatného, buď si ti dva sedí, nebo ne,” říká Kamila Nývltová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám