Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvákem kapely Arakain, kterého známe i z muzikálových scén a z rockových oper, Janem Toužimským jsme se potkali na křtu videoklipu Příběh zpěvačky Kamily Nývltové (34), jemuž šel za kmotra. A všichni si dělali legraci, že si jako jediný nemůže připít ani sklenkou sektu.

Honza totiž dorazil na motorce a na pěší zóně před muzeem voskových figurín svůj stroj i zaparkoval. "Parkuju po rockersku a jeden přestupek snad stačí," vysvětlil Honza, který nedávno na svém stroji projel i italské hory.

"Bylo to fajn, jen ta teplota byla až moc. V Itálii bylo pětatřicet, což je ostatně už běžné i v Česku, takže mi zpod helmy kapal pot do očí, což není nic příjemného. Horší už to bylo, jen když jsme projížděli pouštěmi v Dubaji a v Ománu," svěřil.

Na motorku zatím Kamilu Honza nezlákal, ale slavný úlovek už jeho stroj nesl. "Vezl jsem Lucii Bílou (58), nebála se mi svěřit do rukou, tak uvidíme, jestli přemluvím i Kamilu," smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám