Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) sice jela do egyptské Marsy Alam hlavně natáčet nový videoklip a fotit snímky do připravovaného kalendáře, ale užila si i dovolenou s rodinou u moře a hotelového bazénu.

"Maminka je zároveň moje manažerka, táta mi dělal zvuk, když jsem tady jeden večer vystupovala, a přece nenecháme bráchu doma," smála se Kamila, která je velmi rodinný typ a na dovolenou s rodiči jezdí každoročně. Právě Egypt je jejich oblíbenou destinací. "Jen přítel musel zůstat doma, měl práci a tohle vlastně byla zase moje práce," vysvětlila zpěvačka, která už je osm měsíců šťastně zadaná a její partner Pepa tentokrát není z branže.

Před odletem hlavně kvůli focení a natáčení Kamila zamakala na postavě. "Fitko už je pro mě závislost a ještě chodím na box, kde si kompenzuju to, když mě někdo naštve a odnese to jenom boxovací pytel," vysvětlila Kamila, která se prý chystala držet i dietu, ale k tomu nedošlo. "Ráda peču a miluju sladké," krčila rameny, když si v hotelovém resortu neodpustila za každým jídlem aspoň malý dezert.

K dokonalosti její figuře chybí už jen bujnější poprsí. "To se vycvičit nedá, takže si mě pletou s mým bráchou a kamarádi si ze mě dělají legraci, že vypadám zepředu stejně jako zezadu," uzavřela s tím, že ale na rozdíl od jiných kolegyň z branže rozhodně neplánuje chirurgický zákrok, kterým by si prsa zvětšila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám