Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34), kterou známe z muzikálů Kleopatra a Angelika, se dostala do situace, že neměla kde bydlet a skončila málem doslova pod mostem. „Koupila jsem si nový byt, bohužel na něj musím ještě nějakou dobu čekat. V minulém bytě mi nedávno skončila nájemní smlouva, a tak jsem musela řešit, kde se ubytuji na necelý měsíc,“ sdělila nám zpěvačka.

„Samozřejmě jsem začala přemýšlet, kdo z mých blízkých v Praze by mi poskytl noclehy. Nakonec jsem požádala svého dlouholetého kamaráda, on souhlasil, takže u něj budu skoro měsíc bydlet,“ dodává již nyní se smíchem Kamila.

„Mám teď moc práce, začala divadelní sezóna, do toho mám vystoupení, oprašujeme Angeliku, natáčím duety na své nové CD, které jsem pojmenovala Moje lásky a pomalu se připravuji na koncert a křest nového CD, který se uskuteční 11. listopadu v Kostele sv. Šimona a Judy. Takže doma moc nejsem a svojí přítomností snad tolik neobtěžuju,“ sdělila nám muzikálová Kleopatra, která je stále single.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám