Hlavní obsah
Článek

Světačka se šmrncem! Tak by se dala popsat krásná zpěvačka Kamila Nývltová (34), která má novou sérii fotografií v populárním dandy stylu. Jako by ji při stylingu trochu postaršili, ale vypadá pořád skvostně. Mrkněte do fotogalerie!

Že má Kamila mnoho tváří a podob, prokázala už víckrát. Novější kolekce snímků dokazuje, že se nebojí jít ani do trochu pro pěnice nezvyklého stylu dandy, který byl dřív určen spíš švihákům než dámám.

„Moc jsem si to užila. Byl to opět skvělý zážitek, úplně nejvíc mě bavilo, že jsme fotili ve velmi zajímavém prostředí uměleckého ateliéru. Vznikly fotografie, které jsou zase úplně jiné. A s výsledkem jsem moc spokojená,“ prozradila Super.cz Nývltová.

„S Kamilou se mi fotí krásně. Je nádherná, charizmatická, inspirující a zároveň pokorná. Jsem šťastná, že Kamča je ochotná fotit i zajímavé projekty, které si vymýšlím. Teď jsme společně nafotily módní fashion editorial v dandy stylu ve stylovém prostředí reálného uměleckého ateliéru skvělého umělce, mistra Karla Hájka. A chystáme se na glamour focení,“ řekla nám fotografka Petra Kropáčová.

Nývltová část léta odpočívala, zároveň se ale pilně připravuje na vydání cédéčka plného duetů, které pokřtí v listopadu na koncertě.

Reklama

Další články

Načítám