Hlavní obsah
Článek

Se zpěvačkou Kamilou Nývltovou (34) jsme na jednom novoročním večírku rozebírali její předsevzetí. A jedním, tím nejdůležitějším, bylo, aby si našla nového partnera. Její expřítel Tomáš Smička je už skoro rok šťastně zadaný s vítězkou Tváře Hanou Holišovou (43) a ona pořád nic. O to usilovněji se věnuje práci.

Tentokrát jsme Kamilu potkali na konkurzu na muzikál Ples upírů, kde by si chtěla zahrát hlavní ženskou roli Sarah. "Je to krásná role, krásně se v ní zpívá a já mám ráda těžké věci. Nejvíc se samozřejmě objevuju v Divadle Broadway, kde mám nejvíc rolí, a ještě v Hudebním divadle Karlín. Ale konkurzy obcházím i jinde, potkám nové lidi a třeba mě zase někdo jiný uvidí," řekla nám na konkurzu v GoJa Music Hall.

Po těch letech, co vystupuje, má Kamila pořád na konkurzech trému. "Je to právě čím dál horší. Dřív když jsem do muzikálu nastupovala a bylo mi devatenáct, tak jsem si to tolik nebrala, bylo mi to jedno. Ale člověk stárne a je zodpovědnější, takže přiznávám, že se bojím. Ale vždycky to nějak dopadne," dodala Kamila, která věnovala přípravě dva týdny.

I kdyby jí ale role nevyšla, tak nemá o práci nouzi. "Od doby, kdy jsem nastoupila do divadla, mám štěstí na ty nejúspěšnější muzikály, které se pořád vracejí na pódia. Jsem pořád v Angelice, Draculovi a Kleopatře a chystám nové cédéčko duetů na podzim, takže mám o práci postaráno. Ale kdyby Ples upírů vyšel, byla bych samozřejmě ráda," vypočítala Nývltová.

Takže práce je v pořádku, ale co ti chlapi? "Vůbec nic, není žádný. Poslední dobou už si říkám, že nevím, kde mám hledat a asi ani hledat nechci. Ale přicházím do společnosti, kde ti chlapi asi nejsou, asi vymřeli. Buď se nechtějí vázat, nebo jsou starší a mají partnerky, mají děti, nebo jsou to lidi z divadla. Já nevím. Teď jsem ale strašně šťastná, těším se na léto, na moře, že načerpám energii. A už to snad přijde. Aspoň doufám," věří Kamila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám