Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) je sice stále oficiálně nezadaná, přesto se poslední dobou kolem její osoby, mnohem více než kdy jindy, vyskytuje zpěvák Marian Vojtko (51). Neustálé spekulace, které se kolem jejich „vztahu“ již mnoho let šíří, začínají nabírat na obrátkách.

Dvojice se jim navíc až tak nebrání, dokonce je i sama vytváří. Dvorní fotografka Kamily Nývltové Petra Kropáčová se proto rozhodla, že oba umělce společně vyfotí. Slovo dalo slovo, a tak nic nebránilo společnému pózování zpěváků.

„Především se spíš jednalo o focení Maroše, protože můj management zjistil, že Marian nemá žádné pořádné fotky, a když pak spolu jezdíme po koncertech, nemá se fanynkám kam podepisovat, když tedy pominu různé části těla," říká se smíchem Kamila Nývltová.

Mariana si vzal do parády jeden z předních stylistů Lukáš Macháček a vybral mu na tuto prezentaci pět volnějších outfitů a jeden ryze společenský. Při focení jim to s Kamilou krásně ladilo.

Kdo měl možnost být na některém z jejich společných vánočních koncertů, se kterými procestovali skoro celou republiku, ví, že oni jsou prostě sehraná dvojka obrovských profíků. Jejich pěvecké výkony nadzvedávají diváky ze sedadel. Není proto divu, že již nyní mají na Vánoce 2016 téměř zaplněn adventní kalendář.

„Po pracovní stránce je Marian pro mě ztělesněním spolehlivosti. Dobře se mi s ním zpívá a hlasy nám opravdu pěkně ladí. Je to velký profík a také jako kamarád je moc fajn. Někdy sice zbytečně moc mluví, ale kdo ho zná, ví, že si ze mě dělá legraci. Ale osobní partnerský vztah spolu nemáme, i když nám to furt někdo podsouvá. Rolí, kde hrajeme milence, manžele či partnery, těch máme mraky. Draculu, Angeliku, Kleopatru a další… Ale to je jen práce a taková hra. Já prostě stále čekám na toho pravého," dodala zpěvačka.

„Kamila je mladá krásná ženská, je přitažlivá a vždy, když se někde objeví, třeba v divadle na zkoušce, nebo na různých akcích, jsme my chlapi ve střehu. Stále to na ni zkoušíme a zkoušíme, a už to bude nějaký ten rok a ona furt nic. Už jsme s Danem Hůlkou domlouvali i její matce, aby Kamile vysvětlila, jaké by to měla s námi terno, ale je to pořád marný," smál se Marian, jehož můžeme pravidelně vídat i jako Fantoma opery v GoJa Music Hall.

Takže nového mileneckého páru v podobě Kamily a Mariana se v šoubyznysu zřejmě nedočkáme. Ale zato spolu chystají úplně něco jiného. A to zbrusu novou píseň, která se objeví na aktuálně připravovaném cédéčku Kamily s duety, kde bude s Kamilou zpívat i řada dalších kolegů. Například Pepa Vojtek (58), Vilém Čok, Leona Machálková (56) a další.

Nové CD bude mít křest na svatého Martina 11. 11. 2016 v Kostele sv. Šimona a Judy v Praze na Starém Městě, kde zároveň proběhne i Kamilin koncert.

Reklama

Další články

Načítám