Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na otázku z titulku nám odpověděli hned. Partička ve složení Daniel Barták, Petr Ryšavý a Honza Kopečný, která se poznala během různých muzikálových produkcí, dala dohromady kapelu, jejíž název vznikl složením začátečních písmen jejich křestních jmen, a jejich tvorba by měla být hlavně vtipná. Takže spíš Nightwork než Lunetic.

Byli jsme u toho, když kluci natáčeli svůj první videoklip a vypadá to, že první písnička Selfie by se mohla chytnout. Klip, který režijně vedl Vítek Pokorný a choreografii vymyslel Tomáš Smička (expřítel Kamily Nývltové (34) a současný partner Hany Holišové), bude každopádně s velkou nadsázkou.

O tom svědčí i modely, do nichž se kapela navlékla. Kdo si vezme obleky v pastelových barvách, nemůže se brát vážně, ale musí brát i sám sebe s velkým humorem. Podobně, jako když NightWork natáčeli v teplákách.

Nové multižánrové hudební seskupení DPH má prý za cíl hlavně ironii a legraci, takže důraz je kladen hodně i na texty. Třeba právě Selfie si hraje s trendem, který vznikl a každý se ho snaží okopírovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám