Hlavní obsah
Článek

Ačkoli v poslední době zpěvačka Kamila Nývltová (34) hodně zhubla, rozhodla se, že bude dál své tělo trápit v posilovně. „Ráda bych se ještě více zpevnila, proto jsem se se svým kubánským trenérem Josém domluvila, že budeme v trénincích intenzivně pokračovat,“ říká zpěvačka.

V červenci ji čeká dovolená na jachtě v Chorvatsku s kamarády z muzikálu Angelika, tak chce mít do plavek co nejhezčí postavu. „Chodím cvičit pravidelně třikrát týdně, José mě vůbec nešetří, dává na mě často i dvacetikilová závaží, někdy je to opravdu mazec a jdu domů úplně vyřízená," prozradila nám Kamila.

Její hubnutí však přidělává práci kostymérkám v divadlech. „Byla jsem se nedávno opět podívat na Mýdlovém princi a domluvila jsem se s kostymérkami Divadla Broadway, že budeme muset zabrat košilky, ve kterých hraji v Angelice,“ dodává s úsměvem Kamila. „S trenérem jsme se minule smáli, že jestli takto budu s cvičením pokračovat, možná v budoucnu místo Angeliky začnu hrát Ramba,“ prozradila na sebe zpěvačka.

Nývltová je nyní v jednom kole, účinkuje v pražských muzikálových divadlech, má sólová vystoupení, intenzivně pracuje na novém CD, které by mělo vyjít na podzim. V současné době je Kamila bez partnera, takže veškerý volný čas věnuje práci a sobě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám