Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) nedostala příležitost zazpívat si obnovenou premiéru muzikálu Angelika, v němž alternuje titulní roli. Ale tvrdí, že jí to nevadilo. "Já už jsem premiéru měla před šesti lety, když jsem do muzikálu naskakovala, tak jsem to přenechala svojí alternaci," řekla Super.cz.

"Tak jsme se s kamarádem Pepou Vágnerem, který také svého Nikolase nehrál, byli jenom podívat," dodala. Ale představení si ještě dost užije. "Mám toho ještě víc, tak to máme s kolegyněmi rozdělené tak, abychom všechno stíhaly a mohly se dobře vystřídat," vysvětlila.

Kamila nám v bílých šatech, přičemž tato barva má rozšiřovat, připadala hubenější, než když zkoušky Angeliky začaly. "Docela na sobě teď makám, se svým trenérem chodím třikrát týdně do fitka, chodí se mnou třeba i Marian Vojtko (51). Už brzy mě čeká dovolená, letos jedem třeba s Pepou Vágnerem na jachtu a chceme si dělat krásné fotky, tak chci, aby tam to tělo vypadalo dobře," svěřila Kamila.

"Zkoušení Angeliky bylo hrozně náročné. Jsem ráda, že už to mám za sebou. Opravdu se těším, až si dám dobrý alkohol a jídlo, protože můžu opravdu říct, že toho mám plné zuby a jsem ráda za každý den volna, kdy můžu vypnout," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám