Hlavní obsah
Článek

Jeho starší bratři sbalili krásné modelky. Karel Vágner se oženil se Simonou Krainovou (51), Jakub Vágner (42) prožívá novou lásku s Eliškou Bučkovou (34). A jak je na tom jejich nejmladší bratr Pepa, kterého sice vídáme se zpěvačkou Kamilou Nývltovou (34), ale jsou prý jen kamarádi?

"Já jsem si taky špatně nevybíral, jen to nejsou holky, které by byly veřejně známé a někde se objevovaly. Sám za sebe mám ze svého výběru dobrý pocit. Umím si najít hezké holky, i když to modelky nejsou," ujišťoval nás Pepa, že nestrádá.

Hodně bývá vídán ve společnosti s Kamilou Nývltovou. "Kamča je hrozně fajn holka. Máme se vzájemně rádi a baví nás to spolu. Máme spolu i spoustu pracovních povinností. Takže v tomhle případě se potkává přátelství a práce, a o to je to všechno příjemnější," míní mladý zpěvák, který si vedle Kamily zazpívá i v obnoveném muzikálu Angelika postavu Nicolase.

Říká se, že i přátelství se může vyvinout v lásku. "Říkají to všichni, sami se z toho musíme poučit nebo si to zažít," krčil rameny. "Zatím jsem celý život existoval v duchu přísloví: "Co je v domě, není pro mě. Třeba je to správně," dodal.

V Divadle Broadway, kde účinkuje i v muzikálu Mýdlový princ, je řada krásných zpěvaček a na jeho půdě, tedy spíš v klubu, vzniklo i rozpadlo se mnoho vztahů. "Nerad bych se rozsekal na tom, že bych to musel sám zjišťovat a nechám se poučit od ostatních. Působím tady už od nějakých šestnácti let, všechno kolem sleduju," uzavřel s tím, že pokud jde o současný vztah, vystihl by to status, že je to komplikované.

Reklama

Další články

Načítám