Hlavní obsah
Článek

Se zpěvačkou Kamilou Nývltovou (34) jsme se tentokrát nepotkali na zkoušce muzikálu Angelika, který bude mít za pár dní premiéru, ale na křtu eroticky laděné knihy ze série 50 odstínů šedi V hlavě pana Greye. Kamča o sexu a romantice v současné době jenom čte. "No, pravda je, že v životě to nemám," svěřila.

"Čtu si ty díly Christiana Greye a představuju si, jaké by to asi mohlo být," řekla nám Kamila a nás zajímalo, zda by tak dominantního partnera, jakým je hrdina série, sama chtěla. "Nevím. Nikdy jsem nezažila, že by mě někdo svazoval nebo bičoval. Ale myslím si, že to může vyplynout ze situace a nemusí být špatné to jednou zkusit. Zarputile se tomu nebráním, protože sex nebo vztah to může zpestřit," myslí si zpěvačka. "Už si připravuju vedle postele pouta a bičík, abych byla připravená," shodila to se smíchem.

Zeptali jsme se i na novou partnerku jejího expřítele Tomáše Smičky Hanu Holišovou. "Znám ji, viděla jsem se s ní. A je to hrozně příjemná dáma," narazila na to, že je Hanka o sedm let starší než Tomáš. "No, je starší než já, ale asi to ničemu nevadí, Tomášovi určitě ne," krčila rameny. "Je opravdu fajn a přeju jim to. Už jsme daleko za naším rozchodem, je to rok, každý jsme šli svým směrem a děláme něco úplně jiného. Ať je šťastný," je přející Kamila.

Většinou ale bývalému partnerovi přejeme štěstí, když jsme sami šťastně zadaní. "Já jsem sama, ale krásně sama a šťastná, užívám si to," tvrdila nám zpěvačka. Její novoroční předsevzetí přitom bylo, že chce konečně skončit s nějakým chlapem. "To se nevylučuje a rok ještě nekončí. Třeba se brzo dočkám, ale nehrotím to. Nechci na nic tlačit, až to přijde, tak to přijde. Čas je nejlepší lék na všechno," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám